Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ "ΕΠΑΥΛΗ" ΧΑΪΔΑΡΙ. ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12/2023 - KOTSIRIS TRAVEL
fade
17000
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-17000,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ “ΕΠΑΥΛΗ” ΧΑΪΔΑΡΙ. ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12/2023

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ “ΕΠΑΥΛΗ” ΧΑΪΔΑΡΙ. ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12/2023

35€

άτομο

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12/2023           ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ Σήμερα η βραδιά είναι γιορτινή! Ελάτε με την παρέα σας να γιορτάσουμε την παραμονή των Χριστουγέννων στο εστιατόριο ‘ΕΠΑΥΛΗ” στο Χαϊδάρι με καλό φαγητό, κρασί και ζωντανή μουσική με την ΕΦΗ ΘΩΔΗ, το ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗ, τη ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ κ.α.  Θα φάμε, θα πιούμε και θα διασκεδάσουμε! ΜΕΝΟΥ: ΟΡΕΚΤΙΚΑ: ΣΑΛΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ (Μίξη λαχανικών με αποξηραμένα φρούτα του δάσους, ρόδι & βινεγκρέτ πορτοκαλιού), ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΥΡΙΩΝ (Με τα συνοδευτικά τους), ΣΑΛΑΤΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ, ΤΥΡΟΠΙΤΑΡΙ ΣΚΟΠΕΛΟΥ με μέλι και σουσάμι, ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ Καρδίτσας. ATOMIKO ΠΙΑΤΟ: ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΠΟΛΩΝΕΖ με στρώσεις…

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12/2023          

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ

Σήμερα η βραδιά είναι γιορτινή! Ελάτε με την παρέα σας να γιορτάσουμε την παραμονή των Χριστουγέννων στο εστιατόριο ‘ΕΠΑΥΛΗ” στο Χαϊδάρι με καλό φαγητό, κρασί και ζωντανή μουσική με την ΕΦΗ ΘΩΔΗ, το ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗ, τη ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ κ.α.  Θα φάμε, θα πιούμε και θα διασκεδάσουμε!

ΜΕΝΟΥ:

ΟΡΕΚΤΙΚΑ: ΣΑΛΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ (Μίξη λαχανικών με αποξηραμένα φρούτα του δάσους, ρόδι & βινεγκρέτ πορτοκαλιού), ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΥΡΙΩΝ (Με τα συνοδευτικά τους), ΣΑΛΑΤΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ, ΤΥΡΟΠΙΤΑΡΙ ΣΚΟΠΕΛΟΥ με μέλι και σουσάμι, ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ Καρδίτσας.

ATOMIKO ΠΙΑΤΟ: ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΠΟΛΩΝΕΖ με στρώσεις από ραγού κρέατος, μπεσαμέλ, μιξ τυριών & λαζάνια.

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ: ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ με πατάτες ραγού, δαμάσκηνα και γλυκόξινη σάλτσα.

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ: ΑΤΟΜΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΣΕ ΡΟΛΟ.

ΠΟΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ (Κρασί χύμα, μπύρα, αναψυκτικά).

1

Tour Location