Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ - ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΛΙΒΑΔΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΒΟΛΟΣ - KOTSIRIS TRAVEL
fade
17015
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-17015,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΛΙΒΑΔΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΒΟΛΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΛΙΒΑΔΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΒΟΛΟΣ

255€

άτομο

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12 έως ΤΡΙΤΗ 26/12/2023 ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΓΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ – ΒΟΛΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΜΟΝΑΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΒΟΛΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12/2023: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ Αναχώρηση το πρωί και με στάση καθοδόν άφιξη στα Αμπελάκια με τα όμορφα αρχοντικά όπου θα σταματήσουμε για γεύμα. Θα συνεχίσουμε για την Ολυμπιακή Ακτή όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12/2023: ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΟΥ – ΛΙΒΑΔΙ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε…

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12 έως ΤΡΙΤΗ 26/12/2023

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΓΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ – ΒΟΛΟΣ

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΜΟΝΑΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΒΟΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12/2023: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

Αναχώρηση το πρωί και με στάση καθοδόν άφιξη στα Αμπελάκια με τα όμορφα αρχοντικά όπου θα σταματήσουμε για γεύμα. Θα συνεχίσουμε για την Ολυμπιακή Ακτή όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12/2023: ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΟΥ – ΛΙΒΑΔΙ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για τον γύρο του Ολύμπου. Πρώτη στάση στην Κατερίνη και θα συνεχίσουμε για το Λιβάδι που θα μας γοητεύσει με τη φυσική ομορφιά του. Θα επισκεφτούμε το Λαογραφικό Μουσείο του Γεωργάκη Ολύμπιου (έξοδα ατομικά) και θα έχουμε μεσημεριανό γεύμα. Κατόπιν, μέσω Ελασσόνας και Τυρνάβου και κάνοντας έναν μεγάλο κύκλο γύρω από τον μυθικό Όλυμπο θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος και το βράδυ θα έχουμε εορταστικό ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/12/2023: ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το Λιτόχωρο. Θα επισκεφτούμε τη Μονή Αγίου Διονυσίου Εν Ολύμπω, τη σημαντικότερη μονή στο Νομό Πιερίας και θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας για τον Παλαιό Παντελεήμονα. Θα έχουμε χρόνο για βόλτα και γεύμα. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος και δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 26/12/2023: ΒΟΛΟΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τον στολισμένο Βόλο όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και γεύμα. Θα επιστρέψουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν.

Τιμή  Συμμετοχής: 255€/άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

345€/άτομο σε μονόκλινο

Με 3 πρωινά και 3 βραδινά γεύματα (το ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική)

PLATON BEACH HOTEL 3*** ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

(Μονόκλινα περιορισμένα. Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής  του άρθρου 53 Ν. 4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου: Ξενοδοχείο 3*: 1,50€, ξενοδοχείο 4*: 3€, ξενοδοχείο 5*: 4€ και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο