Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΝΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΠΕΡΑΧΩΡΑ - ΙΣΘΜΙΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ 21/01/2024 - KOTSIRIS TRAVEL
fade
17058
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-17058,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΝΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΕΡΑΧΩΡΑ – ΙΣΘΜΙΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ 21/01/2024

ΝΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΕΡΑΧΩΡΑ – ΙΣΘΜΙΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ 21/01/2024

20€

άτομο

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/01/2024                    ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΕΡΑΧΩΡΑ – ΙΣΘΜΙΑ Αναχώρηση το πρωί για το Λουτράκι όπου θα κάνουμε στάση στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Γιάτρισσας για να προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα. Θα πιούμε τον καφέ μας στην παραλία και θα βολτάρουμε στον παραλιακό πεζόδρομο. Συνεχίζουμε για την Περαχώρα, ορεινό χωριό πνιγμένο στα πεύκα και στους ελαιώνες, όπου θα επισκεφτούμε το πολύ όμορφο Λαογραφικό Μουσείο. Θα δούμε τον αργαλειό, την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο της οικογένειας και θα μάθουμε για τον Γιούκο! Παραμονή για γεύμα….

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/01/2024                   

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΝΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΕΡΑΧΩΡΑ – ΙΣΘΜΙΑ

Αναχώρηση το πρωί για το Λουτράκι όπου θα κάνουμε στάση στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Γιάτρισσας για να προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα. Θα πιούμε τον καφέ μας στην παραλία και θα βολτάρουμε στον παραλιακό πεζόδρομο. Συνεχίζουμε για την Περαχώρα, ορεινό χωριό πνιγμένο στα πεύκα και στους ελαιώνες, όπου θα επισκεφτούμε το πολύ όμορφο Λαογραφικό Μουσείο. Θα δούμε τον αργαλειό, την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο της οικογένειας και θα μάθουμε για τον Γιούκο! Παραμονή για γεύμα. Στην επιστροφή θα κάνουμε στάση στο ακρωτήρι Μελαγκάβι για να αγναντέψουμε τον πέτρινο φάρο και να δούμε από ψηλά τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου. Στάση στα Ίσθμια για καφέ και επιστροφή στα ίδια σημεία που επιβιβαστήκαμε.

Σημείωση: Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με πούλμαν 36 θέσεων

1

Tour Location