Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ – ΛΟΥΣΙΟΣ. ΚΥΡΙΑΚΗ 31/12/2023 - KOTSIRIS TRAVEL
fade
17007
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-17007,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ – ΛΟΥΣΙΟΣ. ΚΥΡΙΑΚΗ 31/12/2023

ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ – ΛΟΥΣΙΟΣ. ΚΥΡΙΑΚΗ 31/12/2023

20€

άτομο

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/12/2023 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ      ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ – ΛΟΥΣΙΟΣ Αναχώρηση με στάση καθοδόν για την Καρύταινα. Θα κάνουμε στάση στη βυζαντινή γέφυρα της Καρύταινας και το παρεκκλήσι της, επί του Αλφειού. Μοναδικό μνημείο Βυζαντινής αρχιτεκτονικής, το οποίο απεικονιζόταν στο ξεχασμένο πια πεντοχίλιαρο. Σε μια από τις βάσεις του γεφυριού βρίσκεται το εκκλησάκι της Γέννησης της Θεοτόκου. Επόμενη στάση στο μονότοξο γεφύρι του Ατσιχόλου με το ισλαμίζον τόξο του, κάτω από το οποίο κυλούν τα νερά του Λούσιου. Καταλήγουμε στην Καρύταινα, φτάνοντας θα δούμε τον μεγαλοπρεπή Ναό Ευαγγελιστρίας, με σπάνια κειμήλια, όπως τον…

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/12/2023

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ     

ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ – ΛΟΥΣΙΟΣ

Αναχώρηση με στάση καθοδόν για την Καρύταινα. Θα κάνουμε στάση στη βυζαντινή γέφυρα της Καρύταινας και το παρεκκλήσι της, επί του Αλφειού. Μοναδικό μνημείο Βυζαντινής αρχιτεκτονικής, το οποίο απεικονιζόταν στο ξεχασμένο πια πεντοχίλιαρο. Σε μια από τις βάσεις του γεφυριού βρίσκεται το εκκλησάκι της Γέννησης της Θεοτόκου. Επόμενη στάση στο μονότοξο γεφύρι του Ατσιχόλου με το ισλαμίζον τόξο του, κάτω από το οποίο κυλούν τα νερά του Λούσιου. Καταλήγουμε στην Καρύταινα, φτάνοντας θα δούμε τον μεγαλοπρεπή Ναό Ευαγγελιστρίας, με σπάνια κειμήλια, όπως τον μοναδικό του Επιτάφιο προερχόμενο από την Οδησσό, μανουάλια εξαιρετικής τέχνης από την Κωνσταντινούπολη και το Ευαγγέλιο του οπλαρχηγού Θ. Κολοκοτρώνη.

Προαιρετική ανάβαση στο κάστρο με την ακρόπολη, την Παναγία του κάστρου, το σπίτι του Κολοκοτρώνη και τον Πύργο του Ματζουρανόγιαννη. Η θέα από τον κάστρο, κόβει την ανάσα ενώ η σημαία κυματίζει συνεχώς χωρίς υποστολή. Θα παραμείνουμε για γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το «Αγρόκτημα Παπάκια». Περπατώντας στα πέτρινα οριοθετημένα μονοπάτια του θα δούμε ελάφια, φασιανούς,  στρουθοκάμηλους, γαϊδουράκια, πάπιες, κ.ά. Στο χώρο λειτουργεί ταβέρνα και καφετέρια. Το απόγευμα επιστροφή με ενδιάμεση στάση στα ίδια σημεία που επιβιβαστήκαμε.

1

Tour Location