Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ - ΘΕΡΜΟ - ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ - KOTSIRIS TRAVEL
fade
17011
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-17011,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ – ΘΕΡΜΟ – ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ – ΘΕΡΜΟ – ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ

240€

άτομο

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12 έως ΤΡΙΤΗ 26/12/2023 ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ – ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12/2023: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Αναχώρηση το πρωί και με στάση καθοδόν άφιξη στο χιονοδρομικό κέντρο Χελμού, ένα από τα πιο σύγχρονα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να ανέβει με τον αναβατήρα ως το μεσαίο επίπεδο και να θαυμάσει την καταπληκτική θέα (έξοδα ατομικά). Παραμονή για καφέ και στη συνέχεια αναχωρούμε για τα Καλάβρυτα. Παραμονή για γεύμα και βόλτα στα σοκάκια της πόλης. Το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο μας…

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12 έως ΤΡΙΤΗ 26/12/2023

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ – ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12/2023: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Αναχώρηση το πρωί και με στάση καθοδόν άφιξη στο χιονοδρομικό κέντρο Χελμού, ένα από τα πιο σύγχρονα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να ανέβει με τον αναβατήρα ως το μεσαίο επίπεδο και να θαυμάσει την καταπληκτική θέα (έξοδα ατομικά). Παραμονή για καφέ και στη συνέχεια αναχωρούμε για τα Καλάβρυτα. Παραμονή για γεύμα και βόλτα στα σοκάκια της πόλης. Το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο μας στη Ναύπακτο. Τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12/2023: ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για μία πολύ όμορφη εκδρομή στην ορεινή Ναυπακτία, με τη διαδρομή μας να περνά από Λιμνίτσα, Τερψιθέα και τη γραφική Ελατού, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ και να καταλήγει στην Άνω Χώρα, όπου θα έχουμε χρόνο για περίπατο και γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στη Ναύπακτο, χρόνος ελεύθερος και το βράδυ θα έχουμε ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο μας, με εορταστικό δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/12/2023: ΘΕΡΜΟ – ΜΟΝΗ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ (ΜΕΓΑ ΔΕΝΔΡΟ) – ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Θέρμο. Στην πλατεία, όπου αφθονούν τα πηγαία νερά, τα αιωνόβια πλατάνια και τα πλακόστρωτα θα απολαύσουμε το καφεδάκι μας. Σε περίοπτη θέση είναι στημένο το άγαλμα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Θα συνεχίσουμε για το χωριό Μέγα Δένδρο, τη γενέτειρα του Αγίου Κοσμά. Θα επισκεφτούμε τη Μονή Αγίου Κοσμά, όπου φυλάσσεται μέρος του Ιερού λειψάνου του και θα δούμε τα θεμέλια της πατρικής του οικίας όπου έχει δημιουργηθεί προσκύνημα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής, όπου υπάρχει και αναπαράσταση κρυφού σχολείου, με κέρινα ομοιώματα. Κατόπιν θα έχουμε γεύμα στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας και καφέ στο Πετροχώρι απολαμβάνοντας τη θέα στη λίμνη. Επιστροφή το απόγευμα στη Ναύπακτο, χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 26/12/2023: ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρωινό γεύμα και αναχώρηση για το Γαλαξίδι. Στάση για καφέ και βόλτα. Θα συνεχίσουμε για την Αράχωβα όπου θα σταματήσουμε για γεύμα. Επιστροφή στην Αθήνα με στάση καθοδόν.

Τιμή  Συμμετοχής: 240€/άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

Με 3 πρωινά και 1 δείπνο (ρεβεγιόν με μουσικό πρόγραμμα από d.j)

+98€ επιβάρυνση για μονόκλινο

NAFS HOTEL 3*** ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

(Μονόκλινα περιορισμένα. Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής  του άρθρου 53 Ν. 4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου: Ξενοδοχείο 3*: 1,50€, ξενοδοχείο 4*: 3€, ξενοδοχείο 5*: 4€ και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο